Contact

Bezoekadres
Molenstraat 46 4433 AD HOEDEKENSKERKE

Openstelling
Normaal gesproken is de molen open op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Let op de blauwe wimpel. Als deze wappert bent u van harte welkom. Er is een knooppunten-wandeling uitgezet door de omgeving. Het “Ommetje van heer Odekijn”, knooppunten 44, 42 en 43. De wandeling begint vanaf het stationnetje van de stoomtrein Goes-Borsele en gaat richting de molen. De wandeling brengt je langs enkele mooie plekjes van Hoedekenskerke. Zo loop je op de heenweg door een boomgaard en kun je op de terugweg in het dorp ook een bezoek brengen aan het museum “het Wienkeltje van Wullempje”. Je waant je in het begin van de vorige eeuw en je kunt er nog terecht voor oud-Hollands snoep.

Buiten de zomermaanden
Ook buiten de zomermaanden is de molen regelmatig open, maar dat is afhankelijk van de tijd van de vrijwillige molenaars. De molen is ook op verzoek te bezichtigen. Mocht u daarvoor interesse hebben, neem dan contact met ons op via e-mailadres info@dekoutermolen.nl. Een groepsbezoek kost u € 35,= per uur of een gedeelte daarvan. Groepen kleiner dan 20 personen betalen € 1,= per persoon.
Het is overigens de moeite waard om eens langs te lopen, ook als de molen is gesloten. Het terrein is vrij toegankelijk en de molen is aan de buitenkant ook mooi genoeg voor een leuk plaatje. Op het terrein staat ook een minimolen, model naar de molen van Arnemuiden. Dit molentje is in 1965 gebouwd door de heer Nijsse uit Oud-Sabbinge. Nadat hij is overleden hebben de kinderen dit molentje geschonken aan onze stichting. Onze molenaars hebben dit molentje volledig gerestaureerd.
Ook voor uw trouwfotoreportage kunt u op de molen terecht. Als u binnen foto’s wilt maken kan dat ook, maar neem dan wel even van te voren contact op met het bestuur of molenaar.

Stichting De Koutermolen Hoedekenskerke
Secretariaat:
tijdelijk p/a W.F. Hermanslaan 9,
4481DP Kloetinge
e-mail: roelse-rensen@hetnet.nl

Molenaar:
Mark Remmerts
e-mail: mhremmerts@zeelandnet.nl

Rabobank,
BIC: RABONL2U
IBAN: NL41 RABO 0128 9836 12
Kamer van Koophandel: 22.06.24.46